Csillagsziget – Hoventa 2010

Különleges utazásra invitálja a Hoventa látogatóit a Lakberendezők Országos Szövetsége 2010-es kiállítási standján. A szállodai kategóriák szerint kialakított fürdőszobák tükrözik mindazt az igényt, elvárást és esztétikumot, amely ma már nélkülözhetetlen egy panzió, hostel vagy egy több csillagos hotel kialakításánál.

LOSZ Csillagsziget – Utazás a fürdődesign világába. Kezdje stílusutazását álomhotelünk recepciójánál, hogy végigkalauzolhassuk standunkon. Lépjen be kedves Látogató az általunk megálmodott fürdőszobákba, és reméljük, kellemes élményben lesz része.

Amszterdam, ahol mindenki biciklire pattan, és este a hostel szobában Converse cipő kerül az ágy alá.

Verona ***- mediterrán hangulat, napszítta anyagok és színek, egy finom bor és kellemes vacsora emléke.

New York ****- ahonnan a “Sex and the City” filmsorozat világ körüli hódító útjára indult, ahol minden híresség Louis Vuitton táskával közlekedik, ahol felhőkarcolók nyúlnak az égbe,- egy metropolitán életérzést sugalló enteriőr

Bali ***** – ahol megérint a természet közelsége és harmóniája. A fehér homok, a türkiz tenger és a SPA – maga a nyugalom szigete

Dubai *****+* – pompa, kényelem és fényűzés, elegáns és csillogó, maga a glamour, az igazán különleges élményre vágyóknak.

A “Csillagsziget” tervező csapata:

Ács Erzsébet – projektvezető
Budai Ildikó – tervező/projektvezető
Dudás Zsuzsa – tervező
Istók Zsuzsa – tervező
Katona Etelka – tervező
Koronczay Noémi – tervező
Török Bernadett – tervező
Tribikné Deák Anna – tervező

Fotók: Visontai Márton

Forrás: lakberendezok.hu